The best Side of edirne prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar malzemesi konulmaktadır. Daha yüksek yalıtım ve A sınıfı yangın güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.

Teknolojik üretim prefabrik villa imalat sürelerini diğer modellerle kıyaslanamayacak oranda kısaltır.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Bu malzemenin yerine kullanılacak farklı yalıtım malzemesi prefabrik ev fiyatı kapsamında etki yaratır. Opsiyonlar anahtar teslim prefabrik ev fiyatları etkileyen önemli unsurlardır. Örnek olarak pakete dahil olan fayansların dışında farklı bir marka fayans talebiniz üzerine yapılır.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Malzemeler hem prefabrike olmaları hem de inşaat esnasında çAlright fazla zorluk gerektirmemelerinden dolayı detaylandırma sürecindeki edirne prefabrik ev fiyatları performanslarına göre hazırlık yapılır. Son derece kuvvetli ve iyi yalıtım donanımlarına sahip, hızlı imalat ve taşıması kolay olması ile alıcıları büyük bir zahmetten tekirdağ prefabrik ev fiyatları kurtarır.

Çelik çOkay dayanıklı ve esnek olmasının yanı sıra beton ve ahşap gibi maddelere nazaran çOkay daha homojendir. Homojen yapılar kırılma, çatlama ve şekil değiştirme durumlarına daha az maruz kalacaktır.

Deprem ile birlikte aşınma ve yıpranmalara karşı da dayanıklı olan prefabrik yapılar, şehir dışında barınma isteğini de karşılıyor.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Karmod prefabrik evleri dimension en yakın satış edirne prefabrik ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Tek Katlı Evler: Daha sade ve pratik bir tasarım isteyenler için tek katlı prefabrik ev modelleri tekirdağ prefabrik tercih edilebilir. Bu modeller genellikle edirne prefabrik daha düşük maliyetli olabilir ve yaşam alanlarını daha erişilebilir kılar.

Report this wiki page